Kvalitet

Garancija kvaliteta

Da bismo postigli vrhunski kvalitet i opravdali poverenje svojih kupaca, poštujemo najstrože evropske standarde u gajenju i rukovanju voćem, što možemo da potvrdimo i dobijenim sertifikatima koje redovno obnavljamo.
 

ISO 22000:2005 je prvi međunarodni standard za upravljanje bezbednošću hrane.

Proizvodnja

POČETAK

Kada posadimo sadnicu, već u drugoj godini beremo plodove s nje. Zbog toga posvećujemo veliku pažnju odabiru sadnog materijala, koji mora biti vrhunskog kvaliteta, zdrav, sertifikovan i otporan na bolesti.

VOĆNJAK

Mi od naše jabuke očekujemo visoke rezultate i u tome joj pomažemo tako što koristimo savremene agrotehničke mere koje obuhvataju automatizovano navodnjavanje i prihranu, kao i korišćenje protivgradnih mreža.

BERBA

Tokom berbe veoma je važno da se jabukom rukuje pažljivo, naši berači nežno beru i stavljaju jabuke u korpe, pri tom uvek nose rukavice da ih ne bi oštetili. S istom pažnjom ih transportujemo iz voćnjaka, pošto zbog nepažljive vožnje jabuke mogu pretrpeti udarce i time postati podložne brzom propadanju.

Pogledajte galeriju slika >

Sortiranje

Kada naši kupci poruče jabuke, mi ih stavljamo u liniju za kalibrisanje u kojoj se peru i razvrstavaju po veličini. Naša oprema za sortiranje i kalibrisanje koristi najsavremenija naučna dostignuća i time nam omogućava da svojim kupcima isporučimo jabuke koje zadovoljavaju sve njihove zahteve u pogledu veličine. Nakon toga, voće se ručno pakuje u odgovarajuću ambalažu i pri tom se još jedanput kontroliše njegov kvalitet.

Pogledajte galeriju slika >

Skladištenje

Pored visokih standarda proizvodnje, želimo da obezbedimo i najsavremenije skladištenje, pa smo u te svrhe izgradili modernu hladnjaču koja se nalazi u samom voćnjaku. U njoj se nalazi 14 ULO komora kapaciteta 2800 tona, u kojima čuvamo jabuku u strogo kontrolisanim uslovima i na taj način obezbeđujemo očuvanje njenog kvaliteta i svežine.

Pogledajte galeriju slika >

Distribucija

Tokom svog poslovanja stekli smo ugled kompanije koja uzgaja vrhunsko voće, ali i koja stvara i održava dugoročnu saradnju sa svojim poslovnim partnerima. Naše proizvode možete kupiti u našoj prodavnici u Aranđelovcu, kao i u brojnim marketima širom zemlje. Raspitajte se kod svog prodavca da li prodaje Greeny voće i EveryDay sok.

Pogledajte galeriju slika >

Pakovanje

Naši kupci pored visokog kvaliteta ambalaže žele i vrhunski dizajn. Korišćenjem savremenog i atraktivnog dizajna u mogućnosti smo da odgovorimo na sve njihove zahteve. U zavisnosti od udaljenosti tržišta, njegovih karakteristika i navika krajnjih potrošača, svojim kupcima nudimo sledeću ambalažu:

  • Kartonsku gajbicu 400x600x100 i 180 mm
  • Drvenu gajbicu 300x500x180 i 260 mm
Pogledajte galeriju slika >