Kompanija Greeny

Preduzeće Greeny d.o.o. sa sedištem Aranđelovcu je porodična kompanija osnovana 2004. godine. Naša osnovna delatnost je gajenje i čuvanje jabuka. Učili smo, ulagali, radili, uspeli da zasadimo i trenutno na 30 ha gajimo ukupno 85.000 stabala jabuke sledećih sorti: zlatni delišes, red čif, jonagold, greni smit, gala i fudži. Godine 2012. proširili smo asortiman svežeg voća u ponudi i sada u našem voćnjaku imamo još i 3 ha trešnje (2.400 stabala) sorti burlat, sanberst i germedovska, kao i 1 ha jagode (40.000 bokora) sa sortama kleri i džoli.


U cilju postizanja i održavanja kvaliteta i nastojanja da usavršimo proces gajenja i čuvanja jabuka izgradili smo savremenu hladnjaču za čuvanje i sortiranje voća. Kapacitet hladnjače je 2.800 tona svežeg voća koje se čuva u plastičnim boks paletama u 14 ULO komora.
 

Naša jabuka stiže do kupaca tek pošto prođe liniju za sortiranje jabuka, kapaciteta 4 T/h, koja nam pruža mogućnost sortiranja jabuka po veličini. Naši dosadašnji potrošači, a nadamo se i brojni budući, prepoznaće naš kvalitet i pokloniti nam poverenje.

Pogledajte galeriju slika>

Garancija kvaliteta

Da bismo postigli vrhunski kvalitet i opravdali poverenje svojih kupaca, poštujemo najstrože evropske standarde u gajenju i rukovanju voćem, što možemo da potvrdimo i dobijenim sertifikatima koje redovno obnavljamo.

Sertifikat Greeny Globalgap pogledajte>
Sertifikat ISO 22000:2005 pogledajte >

GlobalGap je ustanovio standard koji je ključna referenca za dobru poljoprivrednu praksu na globalnom tržištu, prateći zahteve potrošača u poljoprivrednoj proizvodnji. GlobalGap je prisutan u više od 80 zemalja sveta na svim kontinentima. ISO 22000:2005 je prvi međunarodni standard za upravljanje bezbednošću hrane.